Magnetiske fotolommer til børn med autisme

Jeg er i gang med at hjælpe en familie med autisme inden på livet. De bruger mine gratis piktogrammer i dagligdagen, og så sætter de dem ind i magnetiske fotolommer, så deres søn kan have piktogrammerne i øjenhøjde flere steder:

  • på køleskabet,Screen Shot 2015-11-05 at 10.55.06
  • på magnettavlen på værelset,
  • på stålskabet på badeværelset,
  • i sin lomme, og
  • i sin mappe, som han har med i børnehaven.

Magnetlommerne bruges alle disse ovennævnte steder –  de gratis piktogrammer er klippet ud og sat i magnetiske fotolommer, som har afrundede kanter, så de netop er så fleksible som overhoved muligt til ethvert formål.

På køleskabet, tavlen og stålskabet kan lommerne sidde fast med magnetisme. I mappen er der sat magnetstrimler af magnetbånd (magnettape), som magnetlommerne kan sidde fast på. Og i lommen er magneterne (grundet størrelse, udformning og tykkelse) nemme at fange for ham, så han kan tage et enkelt eller to piktogrammer med i lommen på tur m.v., hvor han har brug for at knytte sig til et specielt piktogram i en given situation.

Piktogrammer er en hjertesag for mig, da jeg selv har autisme inde på livet med min egen søn, som har autistiske træk (ikke en autisme-diagnose), og han har ved hjælp af piktogrammer lagt mange af de stærkeste autistiske træk bag sig. Så jeg dedikerer meget tid på at give piktogrammer gratis til alle, som vil have dem. Hvis du ikke selv kan printe piktogrammerne, så tilbyder jeg at sende dem til dig mod betaling af porto.