Opgrader din P-skive med stærke magneter

Kender du det? En ting der irriterer dig hver eneste dag, men som du fikser “i morgen”?

Jeg blev kontaktet af Erik, som var træt af, at P-skiven blev ved med at falde ned fra ruden. Og så havde han brug for at kunne skille skiven ad, så den kunne få et nyt batteri… men utroligt nok, så ødelægger man skivens evne til at blive hængende, når batteriet skal skiftes. Så han var på jagt efter nogle stærke magneter til parkeringsskiven, så den igen kunne være til gavn og ikke til besvær.

Erik beskrev udfordringen sådan her:

“Hvis du kender ParkOne parkeringsskiven, så kender du måske også problemet med at at skifte batteri. Den lille knap, der skal trykkes ind for at få batteridækslet ud, er placeret i højre side af parkeringsskiven.

Problemet er at parkeringsskiven jo altid er placeret i højre side af forruden på bilen, hvorfor det nærmest er umuligt at skifte batteri, mens ParkOne er monteret.

Man kan godt afmontere ParkOne med forsigtighed, men de små klisterpuder, som fulgte med ParkOne, kan ikke bruges igen.”

Se lige en lækker magnetløsning til ParkOne parkeringsskiven:

Det tager lidt tid nu, men du bliver glad for det, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Det er super nemt at lave, og det behøver ikke engang være en ParkOne-skive… det kan også være en anden parkeringsdims… du skal bare bruge 6 stk. powermagneter med lim og så lidt tålmodighed til at lade limen tørre i 24 timer, før du tager løsningen rigtigt i brug.

Vi fik ikke kun DIY videoen af Erik – vi fik også disse billeder, så du selv kan sætte magneter på din ParkOne P-skive:

   

Sådan gør du:

  1. Tag 3 sæt magneter med lim. Magneterne leveres i sæt parret med nord/syd (så de tiltrækkes hinanden).
  2. Fjern folien fra 3 af magneterne og sæt dem fast på forsiden af din parkeringsskive. Tryk dem godt fast mod skiven og lad dem tørre i min. 12 timer.
  3. Sæt de 3 andre magneter ovenpå de fastgjorte magneter, så folien vender opad. Tag folien af og pres skiven med magneterne mod ruden, der hvor skiven skal sidde fast, og tryk skiven godt fast mod ruden, så limen klistrer sig fast mod ruden. Fjern derefter forsigtigt skiven igen, så 3 af magneterne sidder tilbage på ruden, og du har de første 3 magneter siddende fast på skiven stadig. Herefter kan magneterne på ruden få lov til at tørre i min. 12 timer.
  4. Efter i alt 24 timer er du nu klar til at tage din magnetiske P-skive i brug, og magneterne sidder perfekt centreret over for hinanden.

God fornøjelse.

PS! Ham der Erik kan andet end at trylle med magneter. Han er også vildt god til at sælge hundefoder online. Og så er han en rigtig rar gut 🙂