Derfor skal du vælge stærke køleskabsmagneter

Magneter er ikke specielt sexede… men ikke desto mindre er de mega rare at have på sit køleskab – hvis altså de virker.

10 grunde til at vælge stærke køleskabsmagneter

  1. De er stærke (no shit, Sherlock)
  2. De falder ikke ned, når du åbner og lukker køleskabet
  3. De bliver hængende, når der er gennemtræk i huset
  4. De kan holde pizzafolderen hængende i øjenhøjde
  5. De er ikke nemme for børn at tage ned og lege med
  6. De er ikke nemme for dyr at tage ned (og sluge)
  7. De er sjovere at lege med (selvom man ikke må – fy!)
  8. De er pæne (og minimalistiske) i sig selv uden pynt
  9. De kan holde dine nøgler – eller viskestykker eller knive…
  10. De giver dig nogle flotte klemmelus, som du kan blære dig med.

Jeg har meget stærke holdninger til souvenirmagneter, for de er hverken kønne eller specielt praktiske… hvis man er rigtig heldig, kan de lige holde sig selv hængende, men ofte kan de ikke engang klare dén simple opgave. Så inden blodtrykket stiger, hopper jeg straks videre til powermagneterne (som er meget sejere).

Neodymium er hot

Hvis listen ovenfor har overbevist dig om, at du skal vælge stærke køleskabsmagneter, så er du klar til at udvide din viden med, at:

Neodymium er hot (og ferrit er not)

… og at du altså skal gå efter køleskabsmagneter med neodymmagneter bagpå. Men der er et enkelt problem: nettet flyder over med svage køleskabsmagneter. Og firmaerne fortæller naturligvis ikke, at det, som de sælger, er nogle svage magneter, der kun liiiige kan holde sig selv oppe, hvis du holder fast på magneten, når du åbner køleskabet – og i øvrigt holder vejret, når du går forbi, så de svage magneter ikke bliver blæst ned af vindpustet fra din åbne mund

Mega stærke magneter til køleskabet

Når du skal vælge magneter til dit køleskab, er 400 gram faktisk rigeligt til at imponere dig, hvis du er vant til at bruge souvenirmagneter. Og man kan få rigtig mange sjove magneter med en styrke på 0,4 kg. F.eks. disse Groovy magneter fra Trendform:

Sjove magneter 0,4 kg. fra Trendform

Men skal det være vildt (man kan jo lige så godt gå all in), så kan du også vælge nogle, som er sindsygt stærke – nogle med en bæreevne på 7 kg. Så kan du både hænge pizzafolderen, familiekalenderen og den tykke weekendavis op på køleskabet. Jeg er nemlig faldet over disse køleskabsmagneter, der meget passende hedder The Boss – og som altså kan bære 7 kg. (jeps, 7.000 gram) – altså pr. stk. Og der er 3 i pakken, så du giver den bare gas!

Mega stærke køleskabsmagneter 7 kg.

Rent faktisk findes der køleskabsmagneter, du kan hænge børn op med på køleskabet – noget billigere end en babysitter i længden. MEN dét har du ikke hørt fra mig. For selv om jeg mener, at man bruger magneter alt for lidt i dagligdagen, så er det altså lige med undtagelse af inddragelse af børn og dyr 🙂