Magnetisk ringbindsmekanisme – Hvad er det?

En magnetisk ringbindsmekanisme er stål-indmaden fra et ringbind med magneter i hver ende. Man behøver altså ikke længere have sine papirer i en lukket mappe, men man kan hænge dem op på sin magnetiske tavle – whiteboard eller glastavle. De findes både i en 4-rings og en 2-rings model.

magnetisk-ringbind

Magneterne er stærke nok til at holde både A4 og A3 papirer. Hulbredden er almindelig så man kan bruge en normal hulmaskine til papirerne. Ringene er nemme at åbne med to pegefingre ind imellem ringene.

Hvad bruges de magnetiske ringbindsmekanismer til?

De bruges til papirer ligesom de normale ringbindsmapper. Det gør det nemmere at slå op i sine papirer når de hænger på væggen. Man kan både hænge dem lodret og vandret efter hvad man selv synes virker bedst. De bruges meget på kontorer, sygehuse og supermarkeder fordi de kan hænge på væggen og de derfor er nemme og hurtige at slå op i. Ringbindsmekanismer med magneter er også smarte på den måde at man nemt kan transportere dem fra det ene sted til det andet. Det er hurtigt at tage alle sine papirer med sig hvis man skal nogen steder. Der skal bare være en magnettavle som man kan hænge den op på.

Magneterne er stærke nok til at holde både A4 og A3 papirer.

Findes de også til glastavler?

Ja! Man skal være OBS på, når man bestiller de magnetiske ringe, at man kan få dem i 2 modeller: standardmodellen til whiteboards eller den ekstra stærke ringbindsmekanisme til glastavler.

Undgå ridser på dine tavler

Magneterne er meget stærke, uanset hvilken model du vælger, og de kan godt ridse tavlen, hvis man er lidt uforsigtig i sin brug, så man skal huske at sætte de gummihætter på, der følger med i pakken, når man bestiller ringbindsmekanismerne.