Magneter til magnetiske glastavler

Magneter er ikke “bare magneter”, når man har købt en magnetisk glastavle. Der skal virkelig nogle kraftige nogle til for bare at kunne holde sig selv hængene på glastavlen. Og skal magneterne tilmed holde et stykke papir oppe, kan du ikke bruge hvilke som helst magneter – heller ikke de billige fra supermarkedet eller fra souvenirshoppen.

Der er stor forskel på kvaliteten af magnetiske glastavler, så vi har valgt at teste på det kraftige CHAT-BOARD – de koster en del mere end de mange glastavler, man kan købe i byggemarkederne eller supermarkedet, men man får altså også, hvad man betaler for. Vi har ingen andele i firmaet, så vi får ikke noget ud af at fremhæve Chatboard’et! Men tilbage til selve magneterne:

Man skal op på en bæreevne på min. 1,5 kg. for at magneterne kan holde sig selv oppe og et enkelt stykke a4 papir. Men så skal der ikke mange vindpust til, før magneten og papiret rykker på sig. Så vi anbefaler, at du vælger min. 2 kg. i bæreevne, selv om de farverige Ludo magneter ser smarte ud på glastavlen…

Derudover kan det også være en fordel at vælge en magnetstav – altså en aflang magnet i stedet for en flad; de er nemmere at få af og rykke rundt på. Her er 4 af vores mest solgte powermagneter til magnetiske glastavler – også til de billige glastavler.

8×8 mm.
Bæreevne: 2,5 kg.
Neodymium magnet
NdFeB – N45

10×10 mm.
Bæreevne: 3,9 kg.
Neodymium magnet
NdFeB – N45

10x10x10 mm.
Bæreevne: 3,8 kg.
Neodymium magnet
NdFeB – N42

8×30 mm.
Bæreevne: 2,7 kg.
Neodymium magnet
NdFeB – N42

Speak Your Mind

*