Lav selv din egen magnetiske knivskinne

Det er faktisk ret let at lave en magnetisk knivskinne selv.

Du har måske allerede det stykke træ, den flise eller noget andet, som du vil lave til en magnetliste til at hænge dine knive op på. Vi kan ikke hjælpe dig med denne første del (altså materialet), men vi kan hjælpe dig med magneterne.

Start med at se vores video, som forklarer let, hvordan man gør. Da vi også har døve kunder, som ikke har gavn af videoen, forklarer jeg kort med tekst nedenfor, hvad man skal bruge 🙂

Valg af bæreevne

Valg af magnet afhænger af, hvor meget afstand der er mellem kniv og magneten. Dvs. når du f.eks. laver listen af træ, så vil der være et mellemrum af træ mellem kniv og magnet, som har stor indflydelse på, hvilken magnet du skal vælge. Dertil kommer, om der skal hænge små knive eller f.eks. kokkeknive, som er tunge og lange (og derved har brug for endnu større bæreevne). 

Vores bestseller knivmagnet

Vores mest solgte knivmagnet er 20x20x5 mm. med en bæreevne på 6 kg. Men en anden magnet med en bæreevne på  min. 6 kg. vil også kunne bruges. Denne magnet på 20x20x5 mm. kan bruges til både alm. køkkenknive og de tungere kokkeknive, og magneten kan bruges med et mellemrum på 3 mm. Hvis mellemrummet (afstanden mellem kniv og magnet) bliver større end det, skal du samtidig vælge en højere bæreevne. I det tilfælde vil vi anbefale dig at kontakte os for rådgivning.

Rådgivning til dit magnetprojekt

Det optimale vil altså være ikke at have mere mellemrum mellem magnet og kniv end 3 mm. Er mellemrummet større, vil projektet blive meget dyrt. Men uanset hvad, så rådgiver vi dig gerne i forbindelse med din DIY knivmagnet.