DIY invitationer med magnet-lukning

Hvis dine invitationer mangler lige det sidste for at være helt perfekte, så prøv med en magnetlukning – det er super elegant og rigtig smart.

Invitation-med-magneter-konfirmationInvitation-med-magneter-konfirmation-indeInvitation-med-magneter-daabInvitation-med-magneter-daab-inde

Det er let at lave sine egne invitationer med magnetlås:

Du skal blot bruge 2 stykker karton, pynt til forsiden af invitationen og 2 små magneter med lim.

Magneterne leveres i par (syd/nord poler sammen). Buk kartonen to gange, så siderne går ind over hinanden foran. Sæt en magnet fast på hver “karton-låge” og lim endnu et stykke karton ovenpå det første stykke, så magneterne skjules; udover at være pænt, så beskytter det også magneterne mod kraftige stød. Herefter er det muligt at skrive direkte på indersiden af kortet. Eller du kan printe noget ud fra computeren og sætte ind i midten; enten limet fast eller som en løs side.

Mulighederne er mange, når man laver invitationer med magnetlukning. Løsningen er især egnet til DIY bryllupsinvitationer, DIY konfirmation invitationer og DIY dåbsinvitationer, som skal være noget særligt.

Man kan bruge samme fremgangsmåde med æsker: magneterne skal blot parres med nord/syd polerne, så de tiltrækkes i stedet for at frastødes hinanden.

Ovenfor ses to forskellige måder at lukke en invitation på med magneter: dåbsinvitationen åbnes på midten, imens konfirmationsinvitationen åbnes i højre side. Begge steder er magneterne skjult mellem 2 lag karton.