Magnetiske bogstaver

Så er de her endelig: de magnetiske bogstaver. Jeg har ledt længe efter en kvalitet, som jeg var tilfreds med, og nu har jeg fundet dem – desværre kun fra A-Z, men er ved at få fabrikken til at lave Æ, Ø og Å også nu 🙂 Og så til en rigtig god pris på kun kr. 79,- for et sæt.

Det magnetiske alfabet er lavet i kvalitetstræ med en lille magnetplade bagpå, og de er geniale til at “skrive” små beskeder med på køleskabet til familien, men de er også et hit for børn, der begynder at interessere sig for bogstaver og læsning.

Bogstaverne er måske en anelse mere finurlige, end jeg havde forestillet mig… men min datter på 5 år har forsikret mig om, at det er de sjoveste bogstaver i hele verden – og det er jo ikke så lidt endda! Så derfor har jeg kastet mig ud i at forhandle disse magnetiske bogstaver med øjne og “personlighed”. De er et rigtig godt supplement til vores magnetiske fotolommer, som sælges til mange daginstitutioner og børnefamilier.

Comments

  1. Grundet problemer med leverancer fra vores leverandør af de magnetiske bogstaver, har vi valgt at fjerne dem fra sortimentet. Sidst jeg talte med vores leverandør, kunne han muligvis levere dem i løbet af 2 måneder, og det er lidt svært at drive forretning på den måde. Så nu er jeg på udkig efter en ny leverandør. Men indtil da vil jeg foreslå dig at kigge hos Lirum Larum Leg, som har en fin udgave fra danske Sebra, hvor du også får Æ, Ø og Å med i kassen. Se magnetbogstaverne her: http://lirumlarumleg.dk/product/Sebra/Magneter-i-tr%e6-med-bogstaver-lilla-el-bl%e5-1.