Magneter med dyr – Sjove Køleskabsmagneter

Køleskabsmagneter behøver ikke at være kedelige! Mød vores nye venner her og spørg for sjov dig selv: hvilket dyr er DU?

Katten Friedegunde

Magnet med katten FriedegundeFriedegunde er altid fuld af sjov men også forfærdelig uheldig. Altid når hun leger med de andre katte, er det hende der falder på halen og kommer galt afsted. De andre katte kommer altid hurtigt løbende når Friedegunde har problemer og giver hende en krammer, og så er det jo ikke noget problem at være lidt uheldig når bare man får et kram

Elgen Heinrich

Køleskabsmagnet med elgen HeinrichElge har store og flotte gevirer; det ved Elgen Heinrich. Han har læst i et dameblad at massere at blomster giver det største og flotteste gevir, så Heinrich har stået og gumlet blomster de sidste mange dage. Alle de blomster har gjort underværker og han har nu det flotteste gevir blandt elge.

Ræven Ewald

Magnet med ræven EwaldDen lille ræv Evald er altid fuld af krudt, og kan løbe rundt i timevis uden at blive træt. Men han ved ikke bedre end at sidde og kigge på himmelen, efter en hel dag med sjov og ballade. Ewald har også en rigtig god ven: Edgar. Ham kan du læse om lidt længere nede på siden.

Koen Erika

Magnet med koen ErikaFor længe siden ved en lille bæk, blev der engang holdt et kapløb. Kapløbet gik ud på hurtigst muligt at komme over bækken og op på den nærmeste bakketop. Den lille ko Erika, havde ingen at løbe kapløbet med,og ligeså med den lille gravhund. De besluttede at løbe kapløbet sammen. De sprang over bækken og næsten fløg over bakken, de var det hurtigeste par og vandt løbet. Nu elsker de at løbe kapløb, men aldrig uden hinanden.

Æslet Balthasar

Køleskabsmagnet med æslet BalthasarBalthasar elsker at rejse og se en masse nye steder. Han gør det tit og har altid en masse at fortælle. Faktisk har han ofte så meget at fortælle at han kan blive helt rundtosset af alle de steder han har været, og alle de ting han har set. Så tager han sig en lille lur og drømmer om de smukke bjerge og den fugtige tropiske regnskov opg så er han frisk til nye eventyr.

Ræven Edgar

Magnet med ræven EdgarEdgar har mange talenter. Han kan synge, spille klarinet, spille stangtennis, male og stå på et ben. Edgars mor er noget så stolt, så når hun skal til selskab med de andre mødre, taler hun altid om hvor dygtig og alsidig han er. De andre mødre synes at Edgar lyder som en fornuftig lille ræv og skynder sig altid hurtigthjem for at lære deres egne børn en masse nye ting og sager.

Uglen Lotta & venner

Køleskabsmagnet med uglen Lotta og hendes vennerLotta har mange venner men ingen så gode som hendes aller mindste små ugle venner. De var engang til fødselsdagsfest sammen, med balloner og kage og alt hvad små ugler kan drømme om, og nu er de blevet de bedste vemmer og laver alting sammen.
Uglen Lotta og hendes to venner er helt tossede med balloner, i alle mulige størrelser og farver. Jo smukkere jo bedre. De rejser nu rundt i verden for at samle de aller pæneste balloner sammen, som de kan finde. De har været til et hav af fødselsdagsfester og forlystelsesparker og deres samling af balloner er noget af det flotteste

Fåret Gertrud

Magnet med fåret GertrudGertrud har altid været en underlig starut, men altid fukld af sjov. Når de andre får tripper rundt på marken og nipper at det sprøde græs, hopper og danser fåret Gertrud rundt. Om aftenen når alle fårene på marken går til ro, er det Gertrud der fortæller om hendes spændende dag, og de andre lytter glade med.


 

Du finder alle disse sjove magneter med dyr hos Magnetz.dk.