Magnetbånd – Gør-det-selv magneter

Lav magneter selv med det smarte magnetbånd m/selvklæber.

Jeg har længe været irriteret over, at når jeg skulle købe magnetbånd, så skulle jeg enten købe det til overpris hos en hobbyforretning eller i mange flere meter end nødvendigt.

Så jeg har undersøgt sagen og fået produceret kraftigt magnetbånd i 3 forskellige størrelser, som du kan lave magneter selv med eller f.eks. gøre et spejl magnetisk ved at klæbe en strimmel magnetbånd på spejlet.

Så hvis du er kreativ, kan du nu købe det selvklæbende magnet bånd (også kaldet magnettape) i ønsket mål fra 1 meter ad gangen, fra kr. 30,-. Magnetbåndet fås i bredderne 12 mm., 19 mm. og 25 mm.

Rigtig god efterårsferie. Mange hilsner Mia.

Comments

  1. tina baunskilde says:

    hej. jeg leder efter magneter hvor man skrive hvad der skal stå.
    vi har nemlig en magnet tavle derhjemme hvor der står uge dage på, og så tænkte jeg det ville være smart hvis man kunne ta en magnet og sætte op på for hver dag med aftensmad. fx lagsange om mandagen kødsovs om tirsdagen osv. i stedet for de små irriterende sedler man skal skrive med mad plan. så var det nemmere man havde magneter med det mad man fik som regel og kunne sætte på tavlen.. hvis du forstår hvad jeg mener..:):)
    så ved du hvor man kan det henne eller om man overhovedet kan uden det bliver alt for dyrt..:) mvh tina.

Speak Your Mind

*