Kraftige power magneter

Efter mit blogindlæg om de meget kraftige magneter har jeg fået en del henvendelser om, at jeg selv burde forhandle magneterne på www.magnetz.dk. Så nu har jeg gjort noget ved det og købt et parti kraftige magneter hjem til webshoppen for at se, om det er noget for mine kunder. For selv om både magnetiske fotolommer og neodymmagneter er inden for magnet-familien, så er det alligevel to vidt forskellige ting: neodymmagneterne har til formål at holde løse papirer på plads på køleskabet, mens magnetiske fotolommer har til formål at fjerne løse papirer fra køleskabet…

Men jeg lytter naturligvis til mine kunder, og jeg må indrømme, at jeg er stærkt facineret af supermagneterne. Sikken en kraft, der ligger bag de små dimser. Den ene magnet på Ø20 mm er så kraftig, at når jeg sætter en magnet på hver side af min finger, sidder de fast. Imponerende! De fås også i meget kraftigere udgaver, hvor jeg har valgt at forhandle de lidt mere almindelige og “humane” udgaver, som trods alt stadig kan pilles ned fra køleskabet uden at skulle bruge værktøj.

Det er bestemt ikke børnelegetøj, men det er svært ikke at eksperimentere med dem. Jeg har også allerede fået en ret seriøs klemmelus, fordi jeg skulle se, hvor stærkt det går, når to magneter “klasker sammen”. Og det går altså så stærkt, at jeg ikke kunne nå at fjerne alle fingrene…!