En bulldog, der kan bære en liter mælk!

Bulldog-klemme-magnetzVi er blevet bedt om at lave nogle bulldog klemmer magnetiske for en kunde, så vi har haft travlt med at teste og producere den sidste uges tid. Og nu kommer de så også i shoppen 🙂

En bulldog klemme er en meget stærk klemme, som kan holde på en masse journaler, samle dagens avis, holde mødepræsentationen sammen og meget andet. Og nu kan du altså også få den i en magnetisk udgave, men kun hos Magnetz.dk.

Hæng f.eks. dagens avis op med en magnetisk klemme, så du selv eller dine kollegaer eller måske dine kunder/klienter kan få fat i en samlet avis – uden at skulle bukke sig ned: den kan jo hænge på et whiteboard eller et køleskab eller en anden magnetisk overflade. Faktisk er magneten så kraftig, at du kan bruge den på magnetiske glastavler.

Men hvad har mælk og bulldog klemmer med hinanden at gøre? Dén simple ting, at magneterne kan bære det der svarer til en liter mælk i nedadgående træk (og hele 19 kg. i direkte træk). Så dvs. at klemmerne uden problemer kan holde hele Berlingske Tidende søndags-edition oppe og den store, tykke fredagsudgave af Børsen. Faktisk kan du også hænge den store lokalavis op med vores mindste bulldog. Det er der ikke mange andre magneter, der kan blære sig med!

Der medfølger en gummihætte for optimal beskyttelse af tavlen. Den betyder ikke det store for magnetens bæreevne, så brug gummidutten, så du undgår streger på tavlen, for jeg lyver ikke, når jeg siger, at den er MEGA stærk.